Trafikskola i Åseda


Ta ditt körkort i Åseda med hjälp av oss. Vi är en modern trafikskola med utgångspunkt från Åseda, i hjärtat av Småland.

Vill du bli upphämtad vid bussterminalen, skolan eller bostaden? Kanske även bli avsläppt där? Vi ordnar gärna med båda delar, det går även lika bra att ses vid din arbetsplats t.ex. Allt för att göra det enkelt för dig som elev.

Virserums & Åsedas Trafikskola har lång erfarenhet med en personlig touch där du får samma bil och handledare under hela din övningskörning. Vi kombinerar körningen i Åseda med körning i t.ex. Växjö eller Vetlanda, utifrån dina behov.

Hitta hit

Vi har våra lokaler på Uppvidinge lärcenter, där kurser arrangeras. Varmt välkommen, tänk på att kontakta oss i förväg då vi ofta är iväg på körlektioner och inte har en fast plats på lärcentret, utan träffas där det passar dig som elev.

Ta ditt körkort i Åseda


Välkommen till Virserums & Åsedas Trafikskola i Åseda – din vägvisare på resan mot körkortet i Åseda! Vi är stolta över att erbjuda professionella körlektioner som är anpassade efter dina individuella behov och mål. Vår trafikskola har en lång historia av framgångsrika elever och vi är glada att kunna utvidga våra tjänster till Åseda, här får du de bästa förutsättningarna att övningsköra och ta körkortet i ditt eget tempo.

Åseda erbjuder god service i en lugn miljö för att lära sig köra. Med sin blandning av lugna bostadsområden, landsvägskörning och vackra naturområden får du som elev hos oss möjlighet att öva på en variation av körscenarier – allt från körning i tätbebyggt område till landsvägskörning. Detta gör att du blir väl förberedd för alla typer av trafiksituationer.

Hos Virserums & Åsedas Trafikskola i Åseda sätter vi dig som elev i centrum. Vår erfarna trafiklärare anpassar undervisningen efter just dina förutsättningar och mål. Vare sig du är nybörjare eller behöver slipa på dina färdigheter inför uppkörningen (körprovet), har vi resurserna och kunskapen för att stödja dig på bästa möjliga sätt.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive teorikurser, intensivkurser och individuellt anpassade körlektioner. Vårt mål är inte bara att du ska klara ditt körkort, utan också att du blir en säker och ansvarsfull förare.

Att välja Virserums & Åsedas Trafikskola i Åseda innebär att du väljer en partner som är engagerad i din framgång. Vi förstår vikten av en personlig touch och strävar efter att skapa en positiv och stödjande läromiljö. Vi är här för att guida dig genom varje steg på vägen till ditt körkort, med kvalitetsundervisning och stöd som överträffar dina förväntningar.

Börja din resa mot körkortet med oss idag. Kontakta Virserums & Åsedas Trafikskola i Åseda för att boka din första lektion och ta det första steget mot friheten och självständigheten som körkortet för med sig. Välkommen till en värld av möjligheter!

Din trafiklärare i Åseda


Markus Sommer är trafiklärare sedan 2009 och är ägare av trafikskolan. Har körkort för A, B, BE, C, CE sedan 1991 och beskrivs av eleverna som lugn, ärlig, ödmjuk och rolig.

Fritiden ägnar han åt cykling och att vara ute i naturen. Markus pratar Tyska, Engelska och Svenska.

Trafikskola Åseda