Trafikskola i Högsby


Ta ditt körkort i Högsby med hjälp av oss. Vi är en modern trafikskola med utgångspunkt från Virserum, i hjärtat av Småland.

Vill du bli upphämtad vid stationen eller vid arbetsplatsen? Kanske även bli avsläppt där? Vi ordnar gärna med båda delar, det går även lika bra att ses vid din skola t.ex. Allt för att göra det enkelt för dig som elev.

Virserums & Åsedas Trafikskola har lång erfarenhet med en personlig touch där du får samma bil och trafiklärare under hela din övningskörning.

Foto: L.G.foto, Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0

Hitta hit

Vi ses gärna vid antingen stationen i centrala Högsby eller direkt vid din arbetsplats t.ex, allt för att göra det enkelt för dig.

Ta ditt körkort i Högsby


Välkommen till Virserums & Åsedas Trafikskola i Högsby – din vägvisare på resan mot körkortet i Högsby! Vi är stolta över att erbjuda professionella körlektioner som är anpassade efter dina individuella behov och mål. Vår trafikskola har en lång historia av framgångsrika elever och vi är glada att kunna utvidga våra tjänster till Högsby, en stad som ger dig de bästa förutsättningarna att övningsköra och ta körkortet i ditt eget tempo.

Högsby är orten som erbjuder en lugn miljö för att lära sig köra. Med sin blandning av lugna bostadsområden och vackra naturområden får du som elev hos oss möjlighet att öva på en variation av körscenarier – allt från stadskörning till landsvägskörning. Detta gör att du blir väl förberedd för alla typer av trafiksituationer.

Hos Virserums & Åsedas Trafikskola i Högsby sätter vi dig som elev i centrum. Vår erfarna trafiklärare anpassar undervisningen efter just dina förutsättningar och mål. Vare sig du är nybörjare eller behöver slipa på dina färdigheter inför uppkörningen (körprovet), har vi resurserna och kunskapen för att stödja dig på bästa möjliga sätt.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive teorikurser, intensivkurser och individuellt anpassade körlektioner. Vårt mål är inte bara att du ska klara ditt körkort, utan också att du blir en säker och ansvarsfull förare.

Att välja Virserums & Åsedas Trafikskola i Högsby innebär att du väljer en partner som är engagerad i din framgång. Vi förstår vikten av en personlig touch och strävar efter att skapa en positiv och stödjande läromiljö. Vi är här för att guida dig genom varje steg på vägen till ditt körkort, med kvalitetsundervisning och stöd som överträffar dina förväntningar.

Börja din resa mot körkortet med oss idag. Kontakta Virserums & Åsedas Trafikskola i Högsby för att boka din första lektion och ta det första steget mot friheten och självständigheten som körkortet för med sig. Välkommen till en värld av möjligheter!

Din trafiklärare i Högsby


Markus Sommer är trafiklärare sedan 2009 och är ägare av trafikskolan. Har körkort för A, B, BE, C, CE sedan 1991 och beskrivs av eleverna som lugn, ärlig, ödmjuk och rolig.

Fritiden ägnar han åt cykling och att vara ute i naturen. Markus pratar Tyska, Engelska och Svenska.

trafikskola vetlanda